Wie zijn wij


Bij Bert Jewelry vindt u trendy designsieraden en horloges van grote merken en exclusief werk van kleinere ambachtslieden. Onze collectie wordt met zorg samengesteld en geëtaleerd in huiselijke sfeer. 

 

Deze site geeft u een blik in onze collectie en geeft informatie over de geschiedenis, de winkel en de filosofie van Bert Jewelry.  Wilt u liever persoonlijk contact? U bent van harte welkom op de Minderbroedersstraat 18 in Den Bosch! 

Onze openingstijden vindt  u onder contact.

Over ons

Achter elk sieraad zit een verhaal en elk sieraad doet iets met een persoon. Daarom zorgen wij voor een exclusieve collectie en denken we graag met u mee bij het maken van een keuze. En daar nemen we uitgebreid de tijd voor! Mocht u geen keuze kunnen maken, voelt u zich dan vooral niet bezwaard: ons advies is vrijblijvend en u bent altijd welkom in onze winkel.

Geschiedenis

Bert Jewelry werd op 1 april 1994 geopend. Eigenaar Bert vond dat er iets essentieel miste in de wereld van glitter en glamour: haar, make-up en kleding waren voldoende vertegenwoordigd, maar exclusieve sieraden ontbraken. Hij besloot zich daarom te specialiseren in moderne sieraden in een winkel met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Door de jaren heen ontwikkelde Bert een eigen stijl: trendy, puur en strak van design.  

Filosofie

Een sieraad kan heel veel met iemand doen. Het kan compleet maken, opfleuren of symbool staan voor een waardevolle herinnering. Wij nemen, geheel vrijblijvend, uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken voordat we u adviseren in uw keuze. Want, of het nu gaat om een horloge, armband, relatieringen of oorbellen, een sieraad moet bij iemand passen. Niet alleen qua look en feel, maar ook bij de persoonlijkheid. Ons doel is bereikt wanneer u met een tevreden gevoel onze winkel verlaat omdat u onze passie heeft gevoeld en iets aan onze adviezen heeft gehad.